Forton

Сердика Офиси | serdika-offices.jpg

Сердика Офиси

Разработена от търгувания на фондовата борса в Австрия инвеститор Sparkassen Immobilien, Сердика Офиси е една от сградите с най-добра функционалност и строителни характеристики в София.

Разработена от търгувания на фондовата борса в Австрия инвеститор Sparkassen Immobilien, Сердика Офиси е една от сградите с най-добра функционалност и строителни характеристики в София. Тя се състои от 9 етажа от клас А офис площи, разположени над търговския център „Сердика център“. Офисните етажи са оформени като големи правоъгълни помещения, подредени около шест стълбищни и асансьорни клетки. Този архитектурен дизайн предлага отличен достъп и оптимална гъвкавост за наемателите при конфигуриране на пространството.


Самите офис етажи са големи и се състоят от помещения с площ от 220 кв.м до 480 кв.м., чиято обща отдаваема офис площ е 28 000 кв.м.


Сердика Офиси има 500 обособени места за паркиране и благодарение на синергията с търговския център, практически неограничен капацитет за паркиране на посетители.


Сградата се възползва от силна разпознаваемост, но което е по-важно, е и екологично устойчива. Бизнес центърът има сертификат за зелена сграда DGNB поради своите дизайн, използвани материали и управление
Като цяло, Сердика Офиси предлага отлично решение за бизнеса, особено за големи корпоративни наематели, които търсят модерни, гъвкави и надеждни площи в София.

 

DISTINCTIVE FEATURES:

  • Екологичен дизайн
  • Тотална ефективност
  • Отличен достъп и гъвкавост за наемателите

FORTON’S INVOLVEMENT:

  • Наем

Location:

Сердика Офиси

Бул. Ситняково 48

София 1111, България